Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Een nieuw gezicht bij Copres Navigating Retail.

Kim Thijssen
11 januari, 2022
icon 0

Een nieuw gezicht bij Copres:

 

Leonie Timmermans

Accountmanager New Business

 

Over Mezelf:

Mijn naam is Leonie Timmermans, 34 jaar en woon samen met mijn man, kinderen en hondje in Mill. Sinds 01.01.2022 ben ik werkzaam bij Copres Navigating Retail te Uden als Accountmanager New Business. Ik mag het sales team commercieël versterken en draag zorg voor het uitbreiden van het klantenpakket.

Waarom ben je bij Copres gaan werken?

Ik werkte een aantal jaar bij een groot bedrijf, daar merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik kom oorspronkelijk uit de Retail en miste ontzettend veel commercie in mijn job. Hierdoor ben ik op zoek gegaan om de stap vanuit een binnendienst rol naar een buitendienst rol te kunnen maken. Hierin heb ik een sollicitatie gedaan bij Copres die enthousiast dezelfde dag nog reageerde. Dit voelde direct goed.

Wat houdt jouw functie in?

Het is een hele diverse functie. Als eerste ben je bezig met het opbouwen en onderhouden van contacten met klanten. Daarnaast kijk je ook naar nieuwe kansen in de markt en hoe wij als Copres daarop kunnen aansluiten. Ik kijk het meest uit naar het opbouwen van nieuwe relaties. Het leuke aan accountmanager zijn vind ik dat je van toegevoegde waarde bent als gezicht en aanspreekpunt van de organisatie. De klant ontzorgen, afspraken nakomen en klantgericht meedenken daar gaat het om!