Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Onze expertise

Copres is uw partner in de retailsector

Branche gericht ondernemerschap en Maatwerk

Copres werkt nauw samen in de retailketen met grote en kleinere retailondernemers om de steeds wisselende vraag van de consument te kunnen beantwoorden. Innovatie is hierin onze verbinding en motivatie is onze drijfveer. In de retailsector legt Copres in vele branches inmiddels 25 jaar de link tussen vraag en aanbod vanuit een breed en innoverend productenaanbod en het leveren van maatwerk. Ons assortiment biedt actuele oplossingen voor de retailer, voor nu en in de toekomst. Met Copres Navigating Retail blijft u vooruit gaan in een sterke markt die blijft groeien en expanderen. Wij voorzien de retailer graag vrijblijvend van advies hoe de verkoop en consumentenbeleving kan worden geoptimaliseerd met een vooruitziende blik op de nieuwste ontwikkelingen. 

Contact Offerte
 • Supermarkten

  Supermarkten zijn cruciaal voor voor de eerste levensbehoeftes van consumenten. Een goede presentatie van deze producten is daarom van groot belang. Copres is gespecialiseerd in het ondersteunen van supermarkten met slimme oplossingen, zodat de consument altijd voorzien is van optimaal aangeboden producten en de juiste communicatie.

  Meer
 • Apotheken & drogisterijen

  Voor drogisten en apotheken is optimaal schapmanagement cruciaal. De consument zoekt een specifiek product en juist in deze branche is het cruciaal om de consument van de juiste productinformatie te voorzien en een betrouwbare en professionele indruk achter te laten.

  Meer
 • Retail

  De juiste presentatie van de producten in uw retaillocaties draagt bij aan groeiende verkoop. Copres heeft jarenlange ervaring in het bieden van efficiënte oplossingen voor retailers. Zo worden producten aan de consument altijd optimaal aangeboden, waardoor hij of zij altijd tot de juiste keuze komt.

  Meer
 • Industrie

  De industrie en juist schapmanagement zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Binnen uw magazijnen en fabrieken is het cruciaal dat alle onderdelen en producten op een juiste manier aan personeel worden aangeboden. Zo bent u verzekerd van een efficiënte werkwijze

  Meer
 • Bouwmarkten

  In een branche waar veel uiteenlopende producten van diverse formaten worden aangeboden is het belangrijk dat op professionele en innovatieve wijze naar schapmanagement wordt gekeken. Door dit optimaal in te richten verbeterd u de winkelbeleving van de consument en bevordert u verkoop.

  Meer
 • Magazijnen

  Juist voorraadbeheer binnen uw magazijnen is cruciaal. Het fysiek picken van orders kan fout gevoelig zijn. Door juist schapmanagement voorkomt u dit. Sluitend voorraadbeheer door fysieke orde in uw magazijnstellingen.

  Meer