Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Bouwmarkten

Optimale schapmanagement en productpresentatie voor uw bouwmarkt

Afspraak inplannen

Heldere communicatie en betrokkenheid met de klant staan centraal in onze efficiënte aanpak. Onze Retailspecialisten combineren kennis van het vakgebied met flexibiliteit en denken en doen.
Afspraak plannen

Optimale inrichting van uw bouwmarkt

Bouwmarkten kunnen niet zonder goed schapmanagement en optimale productpresentatie. In een branche waar veel uiteenlopende producten van diverse formaten worden aangeboden is het belangrijk dat op professionele en innovatieve wijze naar schapmanagement wordt gekeken. Door dit optimaal in te richten verbeterd u de winkelbeleving van de consument en bevordert u verkoop. Copres is al sinds 1995 gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor bouwmarkten. Met ons brede en kwalitatief hoogwaardige productaanbod kunnen wij een oplossing bieden voor iedere bouwmarkt.

Subtitel

 • int(2326)

  Bij bouwmarkten horen de juiste producten op de juiste plek te staan.Deze moeten in de juiste hoeveelheden gestald worden en er moet voldoende informatie aanwezig zijn voor de consument. Goed schapmanagement zorgt hiervoor.

 • int(2365)

  Ook in uw bouwmarkt is er een constante strijd voor de aandacht van de consument. Door optimale productpresentatie zorgen wij dat uw producten of merken er uit springen. Hierdoor stijgt de verkoop van bouwmaterialen en neemt de winkelvoorraad af.

 • int(1469)

  Geen schap is hetzelfde, zeker in een bouwmarkt. Copres concentreerd zich daarom op maatwerk, effectiviteit en efficiëntie. Zo kunnen wij de vele producten die uw bouwmarkt rijk is op een optimale manier aan de consument aanbieden.


Waarom kiest u voor Retail Navigatie van Copres?

Copres is al sinds 1995 een gerenomeerd en innovatief speler in de markt van Retailsupport. Of het nu gaat om ons brede productaanbod, verduurzaming of om klantbeleving. Copres beweegt en ontwikkelt mee in de Retail.

 • Beloven en doen
  Bij Copres staan heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak.
 • Innovatieve oplossingen
  Innovatie is van belang, want de retail is altijd beweging. Copres richt zich continu op het doorontwikkelen en verbeteren van haar aanbod.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen.
Meer over Copres
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht