Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Historie

Sinds 1995 actief in de markt voor Retail Navigatie

Producent en ontwikkelaar van efficiënte verkoopondersteunende producten voor de fysieke Retail

Copres Navigating Retail

 

Copres is sinds 1995 als marktspeler actief in de Retail. Ons productenaanbod is specifiek ontwikkeld voor de fysieke Retailmarkt. Wij vervaardigen onze oplossingen hoofdzakelijk uit kunststoffen. Als ontwikkelaar, producent en leverancier zijn wij altijd op zoek naar verbetering. Of het nu gaat om ons productenaanbod of de klantbeleving, Copres beweegt en ontwikkelt mee in de Retail. Dit doen wij inmiddels 25 jaar getrouw en met gedreven passie. 

De Retail is constant in beweging en consumentengedrag past zich hierop aan. Door nauwlettend en tijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen kunnen wij continu duurzame kwaliteitsproducten fabriceren. Ons assortiment heeft een hoge efficiëntie en bewezen effectiviteit voor elke branche in de Retail. Wij hanteren hiervoor het zelfbenoemde “ NAVIGATING RETAIL “ principe.  Navigating Retail staat voor heldere communicatie- en presentatiemiddelen die ervoor zorgen dat uw consumenten optimaal geïnformeerd zijn, worden verzekerd van een aangename winkelbeleving en sneller overgaan tot impuls aankopen.

Klanttevredenheid is ons doel, zowel naar onze opdrachtgevers als naar uw consumenten. Dit bereiken wij door een breed en groeiend productenaanbod met snelle levertijden en concurrerende prijzen. Onze Retailspecialisten denken graag met u mee in totaaloplossingen van conceptfase tot eindontwerp en het leveren van maatwerk. Een Retail locatie op maat heeft een strakke en professionele uitstraling met een overzichtelijke presentatie van uw producten. Copres zorgt ervoor dat uw locatie volledig naar wens wordt ingericht tot een geordend geheel door onze brede productenlijn, ervaring en gerichte kennis van de markt.

 • Innovatieve oplossingen
  Onze kwalitatief hoogwaardige schapmaterialen en presentatiemiddelen onderscheiden zich door een geraffineerde eenvoud. Wie ze gebruikt is verzekerd van een optimale product- en merkherkenning in de winkel en een versterkte uitstraling van haar (retail)brand.
 • Beloven en doen
  Heldere communicatie en betrokkenheid met de klant staan centraal in de aanpak van Copres. Onze Retailspecialisten combineren vakkennis met flexibiliteit in denken en doen zodat u krijgt waar u voor vraagt.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen. Hierdoor zijn we in staat om zeer snel betrouwbare oplossingen te ontwikkelen tegen een scherpe prijs. Dit blijkt wel uit onze trouwe klantenkring met vele gerenommeerde topbedrijven.
“Wie onvervangbaar wil zijn in de Retail, moet zich blijvend onderscheiden - Dave Weijers, Managing Director Copres ”
Waarom kiest u voor Copres

Verzekerd vooruit

 • Productie

  Met een modern en groeiend netwerk vervaardigen wij een innoverend en breed productenaanbod kenmerkend voor de Retail en Industrie.

 • Snelle levertijden

  Een snelle levering op maat is noodzakelijk in een markt die snel beweegt en innoveert. Copres beschikt dan ook over eigen transport en vaste samenwerkingen met 24 uurs transporteur Chain Logistics, Kusters Transport en Aramex pakketbezorgdienst.

 • Warehousing

  Met onze grote opslagruimten in Uden en Eindhoven houden wij onze voorraden nauwkeurig bij waardoor u verzekerd bent van continuïteit.

Bekijk onze producten
Milieu

Verantwoord en duurzaam ondernemerschap

Als producent zetten wij ons in voor een duurzame inkoop van grondstoffen en houden wij tezamen met onze leveranciers de wereldwijde ontwikkelingen hierin nauwlettend in de gaten. Wij werken hoofdzakelijk met grondstoffen die recyclebaar zijn en streven altijd naar milieubewustere en duurzame producten. Onze producten kunnen wij blijvend scherp aanbieden met de hoogste kwalificaties vanuit een verantwoorde focus tussen de productie en het milieu. 

Sponsor de Goodwill Days en geef kleur aan de zorg!
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht