Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Winkeltoebehoren

De perfecte ondersteuning van uw assortiment

Optimale ondersteuning van uw assortiment

Hoe overzichtelijk en aantrekkelijk de schappen erbij liggen in uw winkel is van belangrijke invloed op de winkelervaring en uiteindelijk het koopgedrag van de consument. De nieuwste ontwikkelingen binnen schapondersteuning en zelfspiegeling gaan snel en bieden de mogelijkheid om producten op een zo overzichtelijk en representatief mogelijke manier te presenteren.

Eindeloze mogelijkheden


Waarom kiest u voor Retail Navigatie van Copres?

Door retailers te ondersteunen met slimme (kunststof) presentatieoplossingen, zorgen wij samen met de klant dat de consument altijd de beste keuze maakt.

  • Innovatieve oplossingen
    Bij Copres zorgen wij al sinds 1995 dat jouw product, merk of actie goed onder de aandacht komt onder consumenten met innovatieve schapmaterialen en productiemiddelen voor de retailmarkt.
  • Beloven en doen
    Bij Copres staat heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak. Onze specialisten combineren kennis met flexibiliteit in denken en doen. Zo bieden wij maatwerk in aanpak, in producten en in service.
  • Onafhankelijk en betrouwbaar
    Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen. Copres is daarom in staat om zeer snel betrouwbare oplossingen te ontwikkelen tegen een scherpe prijs.
Meer Over Copres

Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Download onze volledig productcatalogus
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht