Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Industrie

Optimale management van uw voorraad

Afspraak inplannen

Heldere communicatie en betrokkenheid met de klant staan centraal in onze efficiënte aanpak. Onze Retailspecialisten combineren kennis van het vakgebied met flexibiliteit en denken en doen.
Afspraak plannen

Schapmanagement voor de industrie

De industrie en juist schapmanagement zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  Binnen uw industriële locatie is het cruciaal dat producten en voorraad op een juiste manier worden aangeboden. Zo verzekert u zich van een efficiënte werkwijze en optimaal voorraadbeheer. Bij Copres staan wij bekend om onze effectieve oplossingen voor vele branches, waaronder de industrie. Door ons te richten op maatwerk, hebben u en uw producten een centrale rol. Via deze wijze komen wij tot de beste oplossing. Wilt u weten wat wij voor de industrie kunnen bieden? Lees verder voor meer informatie of maak nu een afspraak met een van onze specialisten.  

Daarom kiest u voor Copres

 • int(1421)

  Productie
  Met een modern en groeiend machinepark in Uden vervaardigen wij een innoverend en breed productenaanbod kenmerkend voor de Retail.

 • int(2394)

  Snelle levertijden
  Een snelle levering op maat is noodzakelijk in een markt die snel beweegt en innoveert. Copres beschikt dan ook over eigen transport en vaste samenwerkingen met 24 uurs transporteur Sanders Friton en DPD pakketbezorgdienst.

 • int(2330)

  Warehousing
  Met onze grote opslagruimten in Uden houden wij onze voorraden nauwkeurig bij waardoor u verzekerd bent van continuïteit.


Waarom kiest u voor Retail Navigatie van Copres?

Copres is al sinds 1995 een gerenomeerd en innovatief speler in de markt van Retailsupport. Of het nu gaat om ons brede productaanbod, verduurzaming of om klantbeleving. Copres beweegt en ontwikkelt mee in de Retail.

 • Beloven en doen
  Bij Copres staan heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak.
 • Innovatieve oplossingen
  Innovatie is van belang, want de retail is altijd beweging. Copres richt zich continu op het doorontwikkelen en verbeteren van haar aanbod.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen.
Meer over Copres
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht