Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Communicatie

Voor optimale productpresentatie

Productpresentatie

Copres helpt u met de productpresentatie binnen uw supermarkt, merk of magazijn. Productpresentatie is een breed begrip en omvat naast alle kunststofmaterialen die in het schap worden gebruikt ook de effectieve communicatiemiddelen die van invloed kunnen zijn bij de aankoopbeslissingen van de consument. Copres heeft een kwalitatief en innovatief assortiment voor productpresentatiemiddelen waardoor wij voor alle presentatievraagstukken tot een optimale oplossing op maat kunnen komen.

Altijd een innovatieve maatoplossing

 • Datastrips

 • Schapbarkers

 • Etikethouders


Waarom kiest u voor Retail Navigatie van Copres?

Door retailers te ondersteunen met slimme (kunststof)presentatieoplossingen zorgen wij samen met de klant dat de consument altijd de beste keuze maakt.

 • Innovatieve oplossingen
  Bij Copres zorgen wij al sinds 1995 dat jouw product, merk of actie goed onder de aandacht komt van consumenten met innovatieve schapmaterialen en productpresentatiemiddelen voor de retailmarkt.
 • Beloven en doen
  Bij Copres staan heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak. Onze specialisten combineren kennis met flexibiliteit in denken en doen. Zo bieden wij maatwerk in aanpak, producten en service.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen. Copres is daarom in staat om zeer snel betrouwbare oplossingen te ontwikkelen tegen een scherpe prijs.
Meer over Copres

Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Download onze volledig productcatalogus
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht