Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Supermarkten

Optimaal schapmanagement voor uw productaanbod

Afspraak inplannen

Heldere communicatie en betrokkenheid met de klant staan centraal in onze efficiënte aanpak. Onze Retailspecialisten combineren kennis van het vakgebied met flexibiliteit en denken en doen.
Afspraak plannen

Supermarkten kunnen niet zonder optimaal schapmanagement

Supermarkten zijn cruciaal voor voor de eerste levensbehoeftes van consumenten. Een goede presentatie van deze producten is daarom van groot belang. Copres is gespecialiseerd in het ondersteunen van supermarkten met slimme oplossingen, zodat de consument altijd voorzien is van optimaal aangeboden producten en de juiste communicatie. Hierdoor maakt de klant altijd de beste keuze. Copres is al 25 jaar een gerenomeerd speler op het gebied van winkelpresentatie. Dit geeft ons de mogelijkheid om maatwerk te bieden, waarbij wij u en de consument centraal stellen. Een passende oplossing is hierbij altijd het eindresultaat. Bent u benieuwd welke oplossingen wij voor supermarkten te bieden hebben? Lees verder voor meer informatie of neem nu contact op met onze experts.

Daarom kiest u voor Copres

 • int(2275)
  Productie
  Met een modern en groeiend machinepark in Uden vervaardigen wij een innoverend en breed productenaanbod kenmerkend voor de Retail
 • int(2394)

  Snelle levertijden
  Een snelle levering op maat is noodzakelijk in een markt die snel beweegt en innoveert. Copres beschikt dan ook over eigen transport en vaste samenwerkingen met 24 uurs transporteur Sanders Friton en DPD pakketbezorgdienst.

 • int(2330)

  Warehousing
  Met onze grote opslagruimten in Uden houden wij onze voorraden nauwkeurig bij waardoor u verzekerd bent van continuïteit.


Neem contact op met Copres

Heeft u interesse in ons schapmanagement voor supermarkten en wilt u meer informatie omtrent wat wij voor uw retail presentatie kunnen betekenen? Maak vandaag nog een afspraak met een van onze specialisten. Vul ons contactformulier in of neem contact op via (telefoon) of mail ons via mail). Wij laten u graag zien welke oplossingen wij voor supermarkten te bieden hebben. 

 • Beloven en doen
  Bij Copres staan heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen.
 • Innovatieve oplossingen
  Innovatie is van belang, want de retail is altijd beweging. Copres richt zich continu op het doorontwikkelen en verbeteren van haar aanbod.
Meer over Copres
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht