Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Onder constructie

Binnenkort volgt hier meer informatie over al onze producten.
Onze expertises

Productenaanbod voor de gehele Retailsector.

Ons brede productenaanbod is gecategoriseerd in specifieke oplossingen die toepasbaar zijn voor elke branche in de Retail.

 

 

Contact Offerte
 • Schapmanagement

  Consumenten verwachten steeds meer van retailers. Zo ook van uw productordening. Investeren in een goede schapordening is daarom cruciaal. U vestigt hiermee de blik op uw producten en merken.
  Meer
 • Point of Sale

  Voor u als retailer is communicatie een van de belangrijkste focuspunten. Het gevecht voor de aandacht van de consument is steeds heviger. Alleen met krachtige retailcommunicatie brengt u klanten op de hoogte van productinformatie, lopende acties en andere belangrijke zaken.
  Meer
 • Displaying

  Goed uitgedachte displaying is de manier om uw producten en merken op te laten vallen in uw retaillocaties. Iedere locatie is uniek, daarom heeft Copres een groot en innovatief aanbod van diverse displays.
  Meer
 • Winkeltoebehoren

  Hoe overzichtelijk en aantrekkelijk de schappen erbij liggen in uw winkel is van belangrijke invloed op de winkelervaring en uiteindelijk het koopgedrag van de consument. De nieuwste ontwikkelingen binnen schapondersteuning en zelfspiegeling gaan snel en bieden de mogelijkheid om producten op een zo overzichtelijk en representatief mogelijke manier te presenteren.
  Meer
 • Communicatie

  Copres helpt u met de productpresentatie binnen uw supermarkt, bouwmarkt of magazijn. Wij bieden u kwalitatief en innovatief assortiment voor productpresentatiemiddelen. Hiermee kunnen wij voor alle presentatievraagstukken een optimale oplossing creëeren.
  Meer
 • Spuitgieten en Frezen

  Onze specialisten adviseren u graag over hoe uw product op een kostenefficiënte manier kan worden geproduceerd en met welke materiaalkeuze. Zo werken wij onder andere met acrylaat, polystyreen, (geschuimd) PVC, polycarbonaat en PET. Wij produceren de meest uiteenlopende producten van kunststoffen.
  Meer
 • Corona preventieschermen

  Bescherm uw medewerkers en klanten met professionele preventieschermen. Beschikbaar in diverse formaten of als maatwerk. Slimme oplossingen voor uw locaties.
  Meer