Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Point of Sale

Voor pakkende productinformatie

Retail communicatie

Copres ondersteunt retailers in verschillende communicatieoplossingen in retaillocaties. Voor u als retailer is communicatie een van de belangrijkste focuspunten. Het gevecht voor de aandacht van de consument is steeds heviger. Alleen met krachtige retail communicatie brengt u klanten op de hoogte van productinformatie, lopende acties en andere belangrijke zaken. Het aanbod van Copres bestaat uit allerlei mogelijkheden zoals datastrips, schapbarkers, actiekaarten en meer. Zo kunnen klanten altijd de juiste keuze maken binnen het bestaande aanbod.

Passende communicatieoplossingen

 • Actiehouders 
  Ook heeft Copres een groot aanbod in schapbarkers voor schapondersteuning en communicatievoorzieningen in allerlei soorten en maten.

 • Actiekaarten
  Copres helpt retailers door hen te voorzien van communicatiemiddelen ter aankondiging van lopende acties via actiekaarten.


Waarom kiest u voor Retail Navigatie van Copres?

Copres is al sinds 1995 actief in de markt voor Retail Navigatie. Onze organisatie is er in gespecialiseerd om de consument door middel van krachtige communicatie de juiste keuze te laten maken in drukke retaillocaties.

 • Innovatieve oplossingen
  Bij Copres zorgen wij al sinds 1995 dat jouw product, merk of actie goed onder de aandacht komt onder consumenten met innovatieve schapmaterialen en productiemiddelen voor de retailmarkt.
 • Beloven en doen
  Bij Copres staan heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak. Onze specialisten combineren kennis met flexibiliteit in denken en doen. Zo bieden wij maatwerk in aanpak, producten en service.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen. Copres is daarom in staat om zeer snel betrouwbare oplossingen te ontwikkelen tegen een scherpe prijs.
Meer over Copres

Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Download onze volledig productcatalogus
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht