Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Schapmanagement

Voor een geordend schap met het perfecte overzicht.

Schapordening

Consumenten verwachten steeds meer van retailers. Zo ook van uw productordening. Investeren in een goede schapordening is daarom cruciaal. U vestigt hiermee de blik op uw producten en merken. In een tijd waar de aandacht van de consument steeds verder verdeeld raakt is goede schapmanagement een must. Copres helpt u met het orderenen van uw schap door middel van kunststofoplossingen. Producten die goed in het schap liggen zorgen namelijk voor een stimulans van verkoop en verbeteren de algehele winkelervaring van uw klanten. De combinatie van orde en een goed overzicht vormt hiervoor de sleutel. Schapmanagement zorgt dan niet alleen voor meer omzet, maar uiteindelijk ook voor optimale gebruiksvriendelijkheid voor de consument. Dit draagt vervolgens bij aan het imago van uw supermarkt, merk, warehouse of u als retailer.

Altijd een innovatieve maatoplossing

 • Schapverdelers en toebehoren

  Copres helpt u door u te voorzien van professionele kunststof schap- of koelverdelers in diverse soorten, maten en lengtes.

 • Productspiegeling

  Copres heeft een groot aanbod in materialen voor (geautomatiseerde) productspiegeling.

 • AGF- en koelingspresentatiemiddelen

  Copres heeft een groot aanbod in (koelings)presentatiemiddelen voor AGF. Daarnaast ontwikkelt Copres communicatiemiddelen rondom AGF productpresentatie.


Waarom kiest u voor Retail Navigatie van Copres?

Door retailers te ondersteunen met slimme (kunststof) presentatieoplossingen, zorgen wij samen met de klant dat de consument altijd de beste keuze maakt.

 • Innovatieve oplossingen
  Bij Copres zorgen wij al sinds 1995 dat jouw product, merk of actie goed onder de aandacht komt onder consumenten met innovatieve schapmaterialen en productiemiddelen voor de retailmarkt.
 • Beloven en doen
  Bij Copres staan heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak. Onze specialisten combineren kennis met flexibiliteit in denken en doen. Zo bieden wij maatwerk in aanpak, in producten en in service.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen. Copres is daarom in staat om zeer snel betrouwbare oplossingen te ontwikkelen tegen een scherpe prijs.
Meer over Copres

Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Download onze volledig productcatalogus
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht