Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Spuitgieten en Frezen

Voor uw kunststof oplossingen op maat

Maatwerk tot in de perfectie

Ieder product vraagt om eigen materialen, bewerkingen en productiemethoden. Onze specialisten adviseren u graag over hoe uw product op een kostenefficiënte manier kan worden geproduceerd en met welke materiaalkeuze. Zo werken wij onder andere met acrylaat, polystyreen, (geschuimd) PVC, polycarbonaat en PET. Wij produceren de meest uiteenlopende producten van kunststoffen. Ons team begeleidt u van conceptontwikkeling tot halffabricaat of eindproduct en de ontwikkeling van de matrijs. Wij produceren 24/7 snel en efficiënt in kleine of grote series, in één of meerdere kleuren met verpakking per bulk of klant specifiek.

 

 

Klantgerichte productontwikkeling

 • Spuitgieten  – Inject molding 

   

 • Frezen – Draaien – Zagen – CNC – Buigen


Ga voor een innovatieve en kwalitatieve maatoplossing van Copres

Copres is al sinds 1995 actief in de markt voor retail navigatie. Met onze professionele spuitgiet- en freesafdeling kunnen wij voor iedere locatie een optimale oplossing ontwerpen.

 • Innovatieve oplossingen
  Bij Copres zorgen wij al sinds 1995 dat jouw product, merk of actie goed onder de aandacht komt onder consumenten met innovatieve schapmaterialen en productiemiddelen voor de retailmarkt.
 • Beloven en doen
  Bij Copres staan heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak. Onze specialisten combineren kennis met flexibiliteit in denken en doen. Zo bieden wij maatwerk in aanpak, in producten en in service.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen. Copres is daarom in staat om zeer snel betrouwbare oplossingen te ontwikkelen tegen een scherpe prijs.
Meer Over Copres

Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Download onze volledig productcatalogus
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht