Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Retail

Efficiënte oplossingen voor uw retaillocatie

Afspraak inplannen

Heldere communicatie en betrokkenheid met de klant staan centraal in onze efficiënte aanpak. Onze Retailspecialisten combineren kennis van het vakgebied met flexibiliteit en denken en doen.
Afspraak plannen

Optimale presentatie van uw productaanbod

In de retail is een juist schapmanagement cruciaal. De consument zoekt binnen uw brede aanbod een specifiek product. De juiste presentatie daarvan, draagt bij aan een groeiende verkoop.  Copres heeft jarenlange ervaring in het bieden van efficiënte oplossingen voor retailers. Zo worden producten aan de consument altijd optimaal aangeboden, waardoor hij of zij het juiste product kiest. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring en kennis in huis op het gebied van retail en presentatie. Ook voor u kunnen wij maatwerk leveren, waarbij zowel u als de consument centraal worden gesteld. Zodoende komen we tot een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor de retail kunnen betekenen? Lees verder om meer te weten te komen over onze dienstverlening of neem nu contact met ons op. 

Uw retailpartner

 • int(2275)
  Productie
  Met een modern en groeiend machinepark in Uden vervaardigen wij een innoverend en breed productenaanbod kenmerkend voor de Retail.
 • int(2394)

  Snelle levertijden
  Een snelle levering op maat is noodzakelijk in een markt die snel beweegt en innoveert. Copres beschikt dan ook over eigen transport en vaste samenwerkingen met 24 uurs transporteur Sanders Friton en DPD pakketbezorgdienst.

 • int(2330)

  Warehousing
  Met onze grote opslagruimten in Uden houden wij onze voorraden nauwkeurig bij waardoor u verzekerd bent van continuïteit.


Maak vandaag nog een afspraak met Copres

Copres is al sinds 1995 een gerenomeerd en innovatief speler in de markt van Retailsupport. Of het nu gaat om ons brede productaanbod, verduurzaming of om klantbeleving. Copres beweegt en ontwikkelt mee in de Retail.

 • Beloven en doen
  Bij Copres staan heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak.
 • Innovatieve oplossingen
  Innovatie is van belang, want de retail is altijd beweging. Copres richt zich continu op het doorontwikkelen en verbeteren van haar aanbod.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen.
Meer over Copres
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht