Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Magazijnen

Informatiedragers voor optimaal voorraadbeheer

Afspraak inplannen

Heldere communicatie en betrokkenheid met de klant staan centraal in onze efficiënte aanpak. Onze Retailspecialisten combineren kennis van het vakgebied met flexibiliteit en denken en doen.
Afspraak plannen

Schapmanagement voor orde in uw magazijn

Schapmanagement in magazijnen is cruciaal. Het helpt u als magazijnhouder bij het juist beheren van de voorraad en producten. Door te zorgen voor fysieke orde in uw magazijn voorkomt uw fouten bij het picken en zorgt u voor sluitende IT beheersystemen. Cruciaal voor ieder magazijn. Copres heeft jarenlange ervaring in het bieden van efficiënte oplossingen voor magazijnen. Ook voor u kunnen wij maatwerk leveren, waarbij zowel u als de consument centraal worden gesteld. Zodoende komen we tot een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor uw magazijn kunnen betekenen? Lees verder om meer te weten te komen over onze dienstverlening of neem nu contact met ons op. 

Daarom kiest u voor Copres

 • int(2275)
  Productie
  Met een modern en groeiend machinepark in Uden vervaardigen wij een innoverend en breed productenaanbod kenmerkend voor de Retail.
 • int(2394)

  Snelle levertijden
  Een snelle levering op maat is noodzakelijk in een markt die snel beweegt en innoveert. Copres beschikt dan ook over eigen transport en vaste samenwerkingen met 24 uurs transporteur Sanders Friton en DPD pakketbezorgdienst.

 • int(2330)

  Warehousing
  Met onze grote opslagruimten in Uden houden wij onze voorraden nauwkeurig bij waardoor u verzekerd bent van continuïteit.


Maak vandaag nog een afspraak met Copres

Copres is al sinds 1995 een gerenomeerd en innovatief speler in de markt van Retailsupport. Of het nu gaat om ons brede productaanbod, verduurzaming of om klantbeleving. Copres is een toonaangevend speler in de markt voor magazijnmanagement.

 • Beloven en doen
  Bij Copres staan heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak.
 • Innovatieve oplossingen
  Innovatie is van belang, want de retail is altijd beweging. Copres richt zich continu op het doorontwikkelen en verbeteren van haar aanbod.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen.
Meer over Copres
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht