Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Advies en begeleiding

Voor maximaal resultaat in uw retaillocaties

Advies en begeleiding

Onze rijke ervaringen als ontwikkelaar en producent van innovatieve producten voor retail navigatie hebben het mogelijk gemaakt om voor iedere klant een oplossing op maat te verzorgen. Copres kan u in de inrichting van uw retaillocatie dan ook van begin tot eind begeleiden. Onze retailspecialisten hebben ruime kennis over het optimaliseren van de reis van de consument door uw locaties. Met deze kennis kunnen wij altijd tot een volledig maatplan komen. Zo zorgen we voor de optimale inrichting van uw retaillocaties.

Een plan op maat

 • Consumer navigation advies
  Als onafhankelijk adviseur, gespecialiseerd in retail navigatie, houden wij ons continu bezig met de laatste ontwikkelingen omtrent consumer navigation. Zo kunnen we u als retailer altijd voorzien van een accuraat en up-to-date advies.

 • Implementatie ondersteuning
  Een succesvolle implementatie van oplossingen op uw retaillocatie gebeurt alleen door een doeltreffende aanpak. Copres staat voor heldere communicatie en een efficiënte aanpak.

 • Outsourcing
  Of het gaat om één sample of honderdduizend stuks, Copres produceert naar uw wensen. Hierdoor kan Copres de volledige inrichting van uw retaillocaties overnemen.


Waarom kiest u voor Retail Navigatie van Copres?

Copres is al sinds 1995 een innovatief en gerenomeerd speler in de markt voor retail navigatie. Onze specialisten kunnen u in alle facetten van retail navigatie adviseren en begeleiden. Zo zorgt u voor een soepele implementatie en optimaal resultaat in uw retaillocaties.

 • Innovatieve oplossingen
  Bij Copres zorgen wij al sinds 1995 dat jouw product, merk of actie goed onder de aandacht komt onder consumenten met innovatieve schapmaterialen en productiemiddelen voor de retailmarkt.
 • Beloven en doen
  Bij Copres staat heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak. Onze specialisten combineren kennis met flexibiliteit in denken en doen. Zo bieden wij maatwerk in aanpak, in producten en in service.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen. Copres is daarom in staat om zeer snel betrouwbare oplossingen te ontwikkelen tegen een scherpe prijs.
Meer Over Copres

Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Download onze volledig productcatalogus
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht