Schrijf je in voor de nieuwsbrief Schrijf je in

Displaying

Voor maximale exposure van uw merken en producten

Retail displays

Goed uitgedachte displaying is de manier om uw producten en merken op te laten vallen in uw retaillocaties. Displays bieden daarnaast de mogelijkheid om extra informatie te geven over bepaalde producten. Zo helpt u consumenten op een goede aankoopbeslissing te maken. Copres biedt daarom een groot en innovatief aanbod van diverse displays aan.  Iedere retaillocatie is uniek, wij zorgen dan ook altijd voor een oplossing op maat voor al uw wensen op het gebied van displays. Ons grote assortiment zorgt voor eindeloze mogelijkheden.

Diverse innovatieve en kwalitatief display mogelijkheden

 • Vloer- en baliedisplays
  Heeft u momenteel een lopende actie voor een mooi merk en wilt u dit uitlichten? Dan zijn vloer- en baliedisplays wellicht waar u naar op zoek bent. Copres helpt u met geschikt plan op maat.

 • Metalen displays
  Metalen displays bieden goede steun en stralen mooi uw actieproducten en vaste producten in het assortiment uit die extra uitgelicht dienen te worden.


Laat uw producten opvallen door middel van Retail Navigatie van Copres

Door retailers te ondersteunen met slimme display oplossingen, zorgen wij samen met de klant dat de consument altijd de beste keuze maakt.

 • Innovatieve oplossingen
  Bij Copres zorgen wij al sinds 1995 dat jouw product, merk of actie goed onder de aandacht komt onder consumenten met innovatieve schapmaterialen en productiemiddelen voor de retailmarkt.
 • Beloven en doen
  Bij Copres staan heldere communicatie en betrokkenheid met de klant centraal in onze efficiënte aanpak. Onze specialisten combineren kennis met flexibiliteit in denken en doen. Zo bieden wij maatwerk in aanpak, in producten en in service.
 • Onafhankelijk en betrouwbaar
  Als onafhankelijk bedrijf onderzoeken we alle mogelijkheden om tot een optimale oplossing te komen. Copres is daarom in staat om zeer snel betrouwbare oplossingen te ontwikkelen tegen een scherpe prijs.
Meer Over Copres

Onze opdrachtgevers

Benieuwd naar ons volledige assortiment?

Download onze volledig productcatalogus
Navigating Retail

Kom in contact met onze retailspecialisten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Winkel, Apotheek, Drogisterij, Supermarkt of Bouwmarkt te optimaliseren met Retail Navigatie? Of heeft u advies nodig om uw Product maximaal onder de aandacht te brengen? Wij staan u graag te woord, onze Retailspecialisten staan voor u klaar!

+31 612370533
9:00 - 17:00, MA t/m VR
sales@copres.eu
Emails worden beantwoord binnen 2u
Scherpe Prijzen
Maatwerkproducten
Snelle Levertijden
Flexibel en Oplossingsgericht